(^_^) kursus dh tamat (^_^)

...assalamualaikum pada rakan-rakan yang sedia ada...

dah lama aku xupdate blog aku ni kan
xsangka btol
untuk topik yang ni
aku nk citer pasal kursus aku selama 10 hari yg dh leps ni

...kursus membuat sofa...

dari 5hb hingga la 14hb kursus ni berjalan
mula2 skali aku belajar untuk mngenal peribadi diri
kemudian aku belajar mcm ne nk melukis sudut pertama dan sudut kedua
dengan lebih teliti
berbanding dgn pe yg cikgu aku ajar kt IKM
dan hri berikutnye group aku seramai 9 org
mula la msuk bengkel dan mula belajar bagaimana membuat sofa

dan dri gmbr kt bwh tu la hasil2 yg kami telah dpt
cantik kan...???

yg ni aku dengan dua member aku yang wat
cntik kan?? bukn sng tau nk wat tpi kami wat untuk pemasangan body tnpa kusyen duduk pasang dlm mse sehari jek. itu la hasil dri kerjasama kitorg.



yang ni budak kelas aku lgi 6 org tu yang wat


..:: BIrthday Eio Zahari ::..

tepat pukul 12am 1/12/2011
aku ditipu dengan lakonan2 adik-adik asarama
hahahaha
xley belah betol
tapi aku tahu diorg rancang sumting nak kene kan aku
so...
aku xamik serius sgt lakonan dorg tuh
hahahaha

tapi lama-lama aku terikut juga salah sorg budk bilik aku
g tgk pe yg berlaku
xsgka diorg dh pergkap aku
katanya kawan baik aku stress
sampai smoking dlm bilik air
terkjut gak aku
bile aku g tgk
kn baik aku tuh nak simbah aku dengan air pewarna
yang isi kandungan nya
pewarna dan tepung, sabun pon de skali kot
hahahaha
aku sempat lari
tpi dorg keja n seret aku bawak masuk bilik air
dan terus simbah aku
aku geram...
aku trus amik lagi satu baldi tu simbah kat slah sorg yg kne kan aku tuh
hahahaha
knela sikit
dorg pon beramai-ramai ucap kan
"HAPPY BIRTHDAY!!"

walaupon aku ni xberapa ramai yg suke
sebab aku MPP a.k.a Majlis Perwakilan Pelajar
tapi masih ramai juga yg betol2 hormat kt aku

pe2 pon thanks kat "sweetie" aku
sebab menjadi org pertama yang wish birthday aku
thanks syg!!